Tuesday, December 24, 2013

Indian Anniversary Reception 12-21-13

I had a blast at the One Year anniversary reception of Gagandeep Singh Chahal and Jagdeep Kaur. I was floored when I was called 2 days before the evening to ask if I was available. Because I had a baby a month and a half ago, I had been trying not to take on too much. Funny thing is, for some reason, I had two weddings and a photo shoot this week (SAME WEEK AS CHRISTMAS - WHAT?!??!).  Now I KNOW I must be nuts.  But, my wonderful husband said that I could do it, and he would watch both of our kids for the first time for so long by himself (the only other time was a quick 2 hour stint)!

The evening took place at the Academy in downtown Vancouver, WA 
Gorgeous Cake (and SO yummy!)
Christmas-themed centerpieces
The inside ballroom at the Academy
Gold and Maroon decor
Can you BELIEVE this outfit??  I was floored by how gorgeous it was
The couple
Aren't they stunning?  They are very conservative and didn't like too many photos, but
were kind to oblige so I could get a couple for their DVD menu
Their family was dressed in their formal Indian best and the colors were a sight to behold

Here is their demo video:

1 comment:

  1. Canh chua cá lóc là món ăn từ lâu đã quen thuộc với người dân Việt Nam đặc biệt là ở vùng miền tây Nam Bộ, buổi trưa hè nắng nóng mà được ăn tô canh chua cá lóc, kèm với món cá lóc kho tộ thì mọi cảm giác mệt mỏi sẽ bay biến mất. Bep 247 sẽ hướng dẫn các bạn cach nau canh chua ca loc thơm ngon hơn để bữa ăn gia đình thêm phong phú, hấp dẫn và giúp các thành viên trong gia đình đánh bay cái nắng nóng, mệt mỏi ngày hè nhé. Và một hương vị chua cay thơm ngon không kém gì món canh chua cá lóc đấy là món lẩu thái. Vào những buổi liên hoan tụ tập bạn bè hay những ngày trời se lạnh thì lẩu chính là sự lựa chọn số 1 và tuyệt vời nhất phải không nào. Nhắc đến Lẩu chắc hẳn là món quen thuộc ai cũng đã từng thưởng thức, lẩu là món dễ ăn và được nhiều người yêu thích nhất là lẩu Thái.
    Lẩu thái mang một hương vị khác biệt không lẫn với bất kỳ món lẩu nào khác bởi vị nước lẩu chua chua cay cay, với hương thơm của riềng, xả nhúng kèm với các loại rau và hải sản tươi sống.
    cách nấu lẩu thái cũng không khó hay cầu kì và các chị em nội trợ nào cũng có thể nấu ngon, hãy xuống bếp để trổ tài với món lẩu thái hải sản nào.

    ReplyDelete

Thanks so much for commenting! I enjoy your feedback!